SOM PAGESOS I RESTAURACIÓ SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

Toni-Monjo-i-Fofo-Robledo-premsa

Fecha:

A través de la col·laboració entre producció i restauració, les dues associacions volen impulsar el sector agroalimentari de Mallorca, oferint productes mallorquins de kmzero als clients.

Avui en Toni Monjo, director de SOM PAGESOS, i Alfonso Robledo, president de RESTAURACIÓN, han signat un conveni de col·laboració entre les dues associacions mallorquines per promoure el consum de producte de Mallorca i sostenible a les cafeteries, bars i restaurants de Mallorca.

Els productes de Som Pagesos venen identificats per l’etiqueta que certifica que és  una marca de garantia, amb la que el client sap segur que està consumint un producte fet a Mallorca.

L’acord vincula a ambdues associacions a treballar conjuntament per tal  d’oferir als consumidors del sector de la restauració de Mallorca productes agroalimentaris de fruita i verdura d’alta qualitat produïts a l’illa, per tal d’impulsar el desenvolupament econòmic local i donar suport a la pagesia.

Per Toni Monjo: “aquesta iniciativa s’emmarca en la voluntat de les dues entitats de posar en contacte la producció amb el client,”. En el mateix sentit Robredo manifestà que “volem crear una traçabilitat producció agroalimentària de Mallorca per poder oferir als nostres clientes productes de kmzero, de qualitat i de temporada . Amb aquest acord, comença un camí junts per oferir a la societat productes saludables i de qualitat fets a Mallorca”

Toni Monjo, director de Som Pagesos, i Alfonso Robledo, president de Restauración

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ