Assemblea Ordinària Cooperatives Agro-Alimentàries 2023

Assemblea Ordinario Cooperatives_H

Fecha:

Toni Monjo, en representació de Som Pagesos, va participar a l’Assemblea Ordinària de Cooperatives Agro-Alimentàries de les Illes Balears.

Toni Monjo, en representació de Som Pagesos, va participar a l’Assemblea Ordinària de Cooperatives Agro-Alimentàries de les Illes Balears, que va contar, també, amb la presència del President de Cooperativas Agro-alimentarias de España, Angel Villafranca.

En aquest acte es va presentar la memòria anual i el compte de resultats de l’exercici 2022, que va mostrar un increment del 13% sobre l’any anterior. En paraules de la presidenta Jerònima Bonafé, aquestes xifres demostren la competitivitat i solvència del model cooperatiu en el sector agroalimentari de les illes.

Una dada a destacar: 49%. Aquest és el percentatge de producció agrària gestionada per entitats sòcies a les Illes Balears. Un fet tan destacable ben mereix una revisió de la legislació que l’ha d’emparar. Per això, es va valorar positivament la nova Llei de Cadena Alimentària i el paquet de mesures per a la nova Política Agrària Comú, que contribueixen al foment de la cooperació.

Feu clic aquí per poder veure el vídeo recopilatori de l’Assemblea.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ