Avui @sompagesosmallorca hem presentat el balanç de l’any de producció agro-almentària a Mallorca.
A l’acte l’IRFAP’ha presentat l’estudi de valoració de l’empremta de carboni dels productes importats de fora i del seu impacte ecològic i econòmic respecte al producte local.
L’acte ha comptat amb la participació del Director General de Qualitat agroalimentària Sr Joan Llabrés y del Conseller d’Agricultura del Govern de les Illes Balears, Sr Joan Simonet del @goib
Estam molt contents que ens hagin volgut acompanyar els amics de @uniopagesosmallorca @asaja_balears @mercapalma @ca_illes_balears @plaillevantmallorca @dobinissalem @vterramallorca @igp_ametlla @mercat_del_olivar @sobrasadademallorca @olidemallorca @olivademallorca @associacio.acaib
Hem acabat l’acte degustant un refrigeri de producte local a càrrec de @terragust
@terracor.sat @agromallorca_sat @agromallorca_sat
@tandemcomunicacio
https://www.instagram.com/p/CylaxdRtPbI/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==