SORTEIG SOM PAGESOS

Guanyadora del sorteig Som Pagesos

Fecha:

Durant el mes de novembre, posàrem en marxa el sorteig Som Pagesos, que, finalment, va tenir una gran repercussió. Volem agrair, en primer lloc, a tots els participants el temps dedicat al sorteig i la il·lusió amb la què ho han fet. En segon lloc, com no podia ser d’altra manera, volem felicitar a la guanyadora del sorteig i agrair la seva fidelitat. En general, tants uns com altres, heu contribuït a la visibilitat del producte local de temporada; una acció tan necessària en un mercat tan globalitzat. No oblidem que donar suport als nostres productors té un impacte directe molt positiu sobre l’economia local i, en conseqüència, sobre la vida de tots nosaltres.

Aquesta panera de producte local de temporada va ser el premi ofert al sorteig

Marga Peralta, que així es diu la guanyadora del sorteig Som Pagesos, gaudirà d’una completíssima panera de producte local de temporada, que inclou fruites, verdures, hortalisses, productes en conserva, etc.; productes tots representatius de les empreses que formen Som Pagesos. Tot un ventall de sabors i naturalitat que desitgem gaudeixi moltíssim!

Marga es va fer amb el premi responent a una senzilla pregunta: quines són les quatre empreses fundadores de Som Pagesos? Com ja sabeu, són Agroilla, Agromallorca, Es Merca i Terracor. Cada una d’elles aporta un valor únic que enforteix la marca Som Pagesos i la carrega de qualitat i autenticitat.

Novament, molts d’anys a la guanyadora del sorteig Som Pagesos!

En aquests enllaços, podeu veure el resultat del sorteig Som Pagesos que es va publicar a les nostres xarxes socials, tant a Facebook com a Instagram.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ