AGROMALLORCA CELEBRA EL GUARDÓ A LA PiME DE L’ANY

AGROMALLORCA CELEBRA EL GUARDÓ A LA  PiME DE L’ANY

Fecha:

Ahir dimecres gran part de l’equip d’Agromallorca es reuní en el restaurant Il Forno Via Mare (Can Pastilla) per celebrar el premi atorgat per la Cambra de Comerç de Mallorca amb el patrocini del Banco de Santander i la Cambra de Comerç de Mallorca, en col·laboració amb la Cámara de España, el diari Última Hora i el Govern de les Illes Balears.

L’equip directiu i el personal de diferents departaments de l’empresa han compartit un dinar i han pogut brindar i felicitar-se pel reconeixement. Isabel Vicens, gerent de l’empresa, ha pres la paraula per agrair la feina, la dedicació i la il·lusió necessàries perquè cada dia Agromallorca pugui seguir desenvolupant la seva missió: produir els millors productes agroalimentaris des del compromís amb el producte local, la innovació dels processos productius en les explotacions agràries i la formació dels treballadors.

Más
artículos

SOM PAGESOS VOL DIR MALLORQUÍ