El passat dia 19 d’octubre, Som Pagesos Mallorca va presentar el balanç de l’any de producció agro-alimentària a Mallorca.
A l’acte, l’IRFAP ha presentat l’estudi de valoració de l’empremta de carboni dels productes importats de fora i del seu impacte ecològic i econòmic respecte al producte local.
L’acte ha comptat amb la participació del Director General de Qualitat Agroalimentària Joan Llabrés i del Conseller d’Agricultura del Govern de les Illes Balears, Joan Simonet.
Estam molt contents que ens hagin volgut acompanyar els amics d’Unió de Pagesos de Mallorca, ASAJA Balears, Mercapalma, Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, DOP Pla i Llevant, DO Binissalem, Vi de la Terra de Mallorca, Ametlla de Mallorca / Almendra de Mallorca IGP, Mercat de l’Olivar, Sobrassada de Mallorca IGP, Oli de Mallorca, Oliva de Mallorca, Tàndem Comunicació i Màrqueting i ASCAIB.
L’acte va concloure amb la degustació d’un refrigeri de producte local a càrrec de Terragust.