![](https://sompagesos.es/wp-content/uploads/sites/sompagesos/2023/12/393764239_623530443329657_8292643003523739144_n-1024x473.jpg)
El passat dia 19 d’octubre, Som Pagesos Mallorca va presentar el balanç de l’any de producció agro-alimentària a Mallorca.
A l’acte, l’IRFAP ha presentat l’estudi de valoració de l’empremta de carboni dels productes importats de fora i del seu impacte ecològic i econòmic respecte al producte local.
![](https://sompagesos.es/wp-content/uploads/sites/sompagesos/2023/12/393994856_623530259996342_2281067156738905082_n-1024x1024.jpg)
L’acte ha comptat amb la participació del Director General de Qualitat Agroalimentària Joan Llabrés i del Conseller d’Agricultura del Govern de les Illes Balears, Joan Simonet.
![](https://sompagesos.es/wp-content/uploads/sites/sompagesos/2023/12/394210417_623530223329679_368616720671923480_n-1024x1024.jpg)
Estam molt contents que ens hagin volgut acompanyar els amics d’Unió de Pagesos de Mallorca, ASAJA Balears, Mercapalma, Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, DOP Pla i Llevant, DO Binissalem, Vi de la Terra de Mallorca, Ametlla de Mallorca / Almendra de Mallorca IGP, Mercat de l’Olivar, Sobrassada de Mallorca IGP, Oli de Mallorca, Oliva de Mallorca, Tàndem Comunicació i Màrqueting i ASCAIB.
L’acte va concloure amb la degustació d’un refrigeri de producte local a càrrec de Terragust.
![](https://sompagesos.es/wp-content/uploads/sites/sompagesos/2023/12/394207219_623530289996339_6414888526341468439_n-1024x1024.jpg)